|
Wednesday, 2025-01-22, 8:41 AM Welcome Guest
Site under construction
Placinta de oua cu crenvusti si ketchupIngrediente: (Pentru 5 portii) 15 oua 250 g crenvusti, 80 ml.ketchup, 100 ml frisca, 100 ml. margarina, 15g. sare, Preparare: 1. Crenvustii se taie rondele si se prajesc in putina margarina infierbantata. 2. Se adauga ketchupul si se amesteca .3. Ouale se spala, se sparg fiecare separat intr-o ceasca, se pun toate intr-un castron si se bat bine cu batatorul de spume impreuna cu frisca. 4. Din papara de oua pregatita se prepara pe rand 5 placinte, in tigaia unsa cu putina margarina. 5. Se pun peste fiecare din ragutul de crenvusti, se
...
Read more »
|
Caesar Salad cu pui afumat Ingrediente: 125g paine veche de o zi, taiata cubulete, 300g salata, rupta suvite cat o inghititura, 200g piept pui afumat , taiat cubulete, 25g parmezan, ras, 1 ou mediu, 1 catel usturoi, zdrobit, 2 linguri mustar de Dijon, 1 lingura ulei de masline extra virgin, Cateva picaturi de sos Tabasco, optional , 1/2 Lingurita Sos Worcestershire, 4 linguri iaurt degresat, Sare si piper negru,
...
Read more »
|
Buseuri cu pui si branza de OlandaIngrediente: 500g aluat frantuzesc sau foietas, 200g branza de Olanda, 300g carne de pasare, 3/4 lingura faina, 1/2 pahar lapte, 80g unt, boia iute, 1/2 lingura smantana, 3 galbenusuri , sare, Preparare: 1.
Se face un sos alb din unt , faina , lapte, boia iute si sare. 2. Branza de Olanda si puiul fiert se taie marunt si se amesteca cu sosul legat cu galbenusurile si cu smantana. 3.Se umplu buseurile si se pun capacele si se servesc fierbinti.
...
Read more »
|
Clatite cu carneIngrediente: 800 g. carne de pui, 500 g. faina, 800 ml. lapte, 3 oua, 100 ml. ulei, 50g. unt, 100g. cascaval ras, 1 legatura patrunjel verde, 250g. smantana, sare, piper; Preparare: 1. Puiul se fierbe in apa cu sare; se indeparteaza spuma. Cand s-a racit se dezoseaza puiul, iar carnea se taie marunt sau sa da prin masina de tocat. 2. Din faina, lapte, 2 oua si sare se prepara coco de clatite, din care se prajesc 10 fopi, intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine. 3. Carnea se amesteca cu oul, sare, piper, pa
...
Read more »
|
|
Calendar | « January 2025 » | Su | Mo | Tu | We | Th | Fr | Sa | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Statistics |
Total online: 1 Guests: 1 Users: 0 |
|