Caesar Salad cu pui afumat Ingrediente: 125g paine veche de o zi, taiata cubulete, 300g salata, rupta suvite cat o inghititura, 200g piept pui afumat , taiat cubulete, 25g parmezan, ras, 1 ou mediu, 1 catel usturoi, zdrobit, 2 linguri mustar de Dijon, 1 lingura ulei de masline extra virgin, Cateva picaturi de sos Tabasco, optional , 1/2 Lingurita Sos Worcestershire, 4 linguri iaurt degresat, Sare si piper negru, 1. Se pune un ibric cu apa la fiert. Se incalzeste cuptorul la 200'C. 2. Cubuletele de paine se pun pe hartie pentru copt si se dau la cuptor 5-8 minute pana cand s-au rumenit si au devenit crocante. Se transfera apoi intr-un castron mare si se lasa la racit. 3. Pentru sos, se fierbe oul 3 minute, apoi se lasa in apa rece 4. Se curata oul de coaja, se pune intr-un blender impreuna cu usturoiul, mustarul, uleiul, sosul Tabasco daca folositi, sosul Worcestershire si iaurtul. Se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust. 5. Se adauga salata si puiul in castronul cu crutoane. Se toarna sosul si se presara branza. Se amesteca bine si se serveste.
|